Tatar

Podany na chlebie, aioli z konfitowanego czosnku, grillowane szparagi, musztarda francuska, cebula, pomidory, frytki sticky.

Sandacz ze szparagami

oraz marchewkami, młodymi ziemniaczkami i sosem holenderskim, naszym zdaniem połączenie idealne.

Sezonowany schab wieprzowy

Podawany z ziemniaczkami z ogniska i wiosenną surówką z pomidorów.

Pierś z kaczki

Podawana z młodą kapustką i ziemniaczkami w emulsji maślanej, do tego chrupkie marchewki, zioła i Nasz sos demi glace.

Falafel gryczany

Podawany na serku śmietankowo-miętowym z pomidorkami

Gravlax z łososia

chłodnik litewski z jajkiem

Idealny na gorące letnie dni .

Sandacz

Sandacz z czarną soczewicą, puree z groszku z miętą, fasolka szparagowa, ziołowe aioli

Pierś z kaczki

podawana z tłuczonymi ziemniakami z boczkiem, nowalijki , sos demi glace

Tatar

Gravlax z łososia

podawany na maślanej bułkeczce, z serkiem śmietankowym, konfitowanymi pomidorkami i fasolką szparagową

12

12

13

13

14

14

15

15

Pielmieni w kaczym rosole

polędwicpka wieprzowa, cebula. Zioła

17

17

18

18

19

19

20

20

21

21

22

22

23

23

Szarpane Żebro

Modra kapusta z suszoną śliwką. Aioli chrzanowe, ketchup z kiszonych pomidorów, domowe frytki.

Brownie

Krem kokosowy, mus mango, orzechy w słonym karmelu