
Tatar
Podany na chlebie, aioli z konfitowanego czosnku, grillowane szparagi, musztarda francuska, cebula, pomidory, frytki sticky.
Podany na chlebie, aioli z konfitowanego czosnku, grillowane szparagi, musztarda francuska, cebula, pomidory, frytki sticky.
oraz marchewkami, młodymi ziemniaczkami i sosem holenderskim, naszym zdaniem połączenie idealne.
Podawany z ziemniaczkami z ogniska i wiosenną surówką z pomidorów.
Podawana z młodą kapustką i ziemniaczkami w emulsji maślanej, do tego chrupkie marchewki, zioła i Nasz sos demi glace.
Podawany na serku śmietankowo-miętowym z pomidorkami
Idealny na gorące letnie dni .
Sandacz z czarną soczewicą, puree z groszku z miętą, fasolka szparagowa, ziołowe aioli
podawana z tłuczonymi ziemniakami z boczkiem, nowalijki , sos demi glace
podawany na maślanej bułkeczce, z serkiem śmietankowym, konfitowanymi pomidorkami i fasolką szparagową